Brygger: Erik Mollén
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,055
FG: 1,011
Mengde vørter: 58,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 22,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
PALE MALT - 10 ,4 kg
MUNICGH MØRK - 1 kg
CRISP CARAMEL - 1 kg
BEST CARAMEL MUNICH - 1 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook: 44 g
Centennial: 300 g

[B]Andre ingredienser[/B]
1,5 ts Gjærnæring WLN1000-H8 15 min før kokeslutt

1,5 ts Irish Moss klaremiddel 15 min før kokeslutt

[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesket på Speidel Braumeister

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 001 pure pitch
Gjærmengde: 4 poser
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 60 liters fat

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. oktober 2017
Flasket: 9. november 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N