Brygger: Erik Mollén Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,055 FG: 1,011 Mengde vørter: 58,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 22,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] PALE MALT - 10 ,4 kg MUNICGH MØRK - 1 kg CRISP CARAMEL - 1 kg BEST CARAMEL MUNICH - 1 kg [B]Humle og krydder[/B] Chinook: 44 g Centennial: 300 g [B]Andre ingredienser[/B] 1,5 ts Gjærnæring WLN1000-H8 15 min før kokeslutt 1,5 ts Irish Moss klaremiddel 15 min før kokeslutt [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesket på Speidel Braumeister [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 pure pitch Gjærmengde: 4 poser Informasjon om gjæring: Gjæring på 60 liters fat [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. oktober 2017 Flasket: 9. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N