Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1066
FG: 1018
Mengde vørter: 76,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Lys Munich: 8000 gr.
Pilsner: 4000 gr.
Crystal: 3000 gr.
Cara Bohemian: 1000 gr.
Melanoidin: 1000 gr.
Sjoko Wheat: 500 gr.

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 2.9% pellets  60 min.
Saaz 2.9% pellets  20 min.
Saaz 2.9% pellets   5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tabl. protafloc  10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 C  80 min.
78 C  15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308 Munich 
Gjærmengde: 1,5 L.slurry  3 gen.
Informasjon om gjæring:
12 dager 10 C.
11 dager 18 C.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. mai 2014
Flasket: 23. juni 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N