Brygger: Ole Vidar Elvestad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 39,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munch malt amber malt aromatic malt fawcett maris otter brown malt fawcett torrified wheat fawcett crystal wheat [B]Humle og krydder[/B] Chinook Mt. hood nugget [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meska på 64 grader 1 time Auka til 67 grade siste 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: californian ale Gjærmengde: 2 vails Informasjon om gjæring: Gjæret 14 på gjæringskar [B]Kommentarer[/B] Karbonert med sukkerlake [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. januar 2015 Flasket: 13. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N