Brygger: Ole Vidar Elvestad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 39,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munch malt
amber malt
aromatic malt
fawcett maris otter
brown malt
fawcett torrified wheat
fawcett crystal wheat

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Mt. hood
nugget

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meska på 64 grader 1 time
Auka til 67 grade siste 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: californian ale
Gjærmengde: 2 vails
Informasjon om gjæring:
Gjæret 14 på gjæringskar

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med sukkerlake

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. januar 2015
Flasket: 13. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N