Brygger: Erland R. Nordgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,060 FG: 1,018 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 21,5l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,22 kg Pale Malt 0,625 kg Munich Malt 10L 0,2 kg Wheat Malt 0,4 kg Caramel Malt 15L 0,4 kg Caramel Malt 60L 0,15 kg Caramel Malt 150 L 0,2 kg Aromatic Malt 0,2 kg Brown Malt [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer, 14 g, 8,7%, 60 min East Kent Golding, 30 g, 6%, 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 0,5 stk Protafloc, 15 min 2g WLN 1000-HB [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C, 40 min 72 C, 15 min 77 C, 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1,5 L starter Informasjon om gjæring: 12 dager på 20C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. oktober 2015 Flasket: 6. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F