Brygger: Erland R. Nordgård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1,060
FG: 1,018
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 21,5l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,22 kg Pale Malt
0,625 kg Munich Malt 10L
0,2 kg Wheat Malt 
0,4 kg Caramel Malt 15L
0,4 kg Caramel Malt 60L
0,15 kg Caramel Malt 150 L
0,2 kg Aromatic Malt 
0,2 kg Brown Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer, 14 g, 8,7%, 60 min
East Kent Golding, 30 g, 6%, 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
0,5 stk Protafloc, 15 min
2g WLN 1000-HB

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C, 40 min
72 C, 15 min
77 C, 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1,5 L starter
Informasjon om gjæring:
12 dager på 20C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. oktober 2015
Flasket: 6. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F