Brygger: Christian Myhrvold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 70
FG: 20
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Caramunich 2
Brown Malt
Chocomalt 
Pilsmalt
Special B
Carapils
Muscavadosukker

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
70m@65 - 10m@78

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1318 London ale 3
Gjærmengde: 3
Informasjon om gjæring:
19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. oktober 2016
Flasket: 6. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N