Brygger: Christian Myhrvold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 70 FG: 20 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Caramunich 2 Brown Malt Chocomalt Pilsmalt Special B Carapils Muscavadosukker [B]Humle og krydder[/B] Challenger [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 70m@65 - 10m@78 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1318 London ale 3 Gjærmengde: 3 Informasjon om gjæring: 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. oktober 2016 Flasket: 6. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N