Brygger: Marius H. Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1,045 FG: 1,016 Mengde vørter: 38,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 3,9% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,77kg Pale malt 0,34kg Aroma malt 0,34kg Caramel 40L 0,16kg Biscuit malt [B]Humle og krydder[/B] 67 gr Admiral 6,6% 60 min 10 gr EKG 6,5% 60 min 20 gr EKG 6,5% 20 min 20 gr EKG 6,5% 1 min [B]Andre ingredienser[/B] +servomyces, irish moss, whirlfloc tablet og gjærnæring ved 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 1t ved 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: ihht mrmalty Informasjon om gjæring: tre uker ved 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 27. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N