Brygger: Marius H. Steen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1,045
FG: 1,016
Mengde vørter: 38,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 3,9%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,77kg Pale malt
0,34kg Aroma malt
0,34kg Caramel 40L
0,16kg Biscuit malt

[B]Humle og krydder[/B]
67 gr Admiral 6,6% 60 min
10 gr EKG 6,5% 60 min
20 gr EKG 6,5% 20 min
20 gr EKG 6,5% 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
+servomyces, irish moss, whirlfloc tablet og gjærnæring ved 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
1t ved 67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: ihht mrmalty
Informasjon om gjæring:
tre uker ved 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2014
Flasket: 27. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N