Brygger: Bjarte Nataas Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 8E Moderne porter og stout) Ekstra ingredienser: Appelsinskall OG: 1047 FG: 1012 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 73 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Crystal 150 ebc Brown malt Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] Mandarina bitterhet Mandarina aroma Mandarina whirlpool Mandarina tørrhumle 2x [B]Andre ingredienser[/B] Litt appelsinskall i sekundær [B]Meskeinformasjon[/B] I meskepose, 90 minutter på 67 grader, 76 grader batch sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1M/ml/P Informasjon om gjæring: I kontrollert kjøleskap, en uke på 18 grader, og en uke på 20 grader. Tørrhumlet to ganger med mandarina en uke hver etter at gjæring var ferdig og over på sekundærfat. [B]Kommentarer[/B] . [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2014 Flasket: 9. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N