Brygger: Bjarte Nataas
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 8E Moderne porter og stout)
Ekstra ingredienser: Appelsinskall
OG: 1047
FG: 1012
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 73 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Crystal 150 ebc
Brown malt
Chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
Mandarina bitterhet
Mandarina aroma
Mandarina whirlpool
Mandarina tørrhumle 2x

[B]Andre ingredienser[/B]
Litt appelsinskall i sekundær

[B]Meskeinformasjon[/B]
I meskepose, 90 minutter på 67 grader, 76 grader batch sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 1M/ml/P
Informasjon om gjæring:
I kontrollert kjøleskap, en uke på 18 grader, og en uke på 20 grader. Tørrhumlet to ganger med mandarina en uke hver etter at gjæring var ferdig og over på sekundærfat.

[B]Kommentarer[/B]
.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2014
Flasket: 9. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N