Brygger: Endre Lillestraum Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1,064 FG: 1,014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 13,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Tysk pilsnermalt Viennamalt Carahell Acidulated pils Hvete [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Magnum Hallertau Mittelfruh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] All inn på 65 i 30min Økte deretter gradvis til 77, og skylte ut [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 4.gen Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Temperaturkontrollert skap. Start på 20grader, senket til 9 i løpet av 24 timer. Omstikk etter 4 dager. Økte til 12grader etter 9 dager, holdt der i 4 dager, økte til 22 i 2 dager, tappet på fat, plassert på 0 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F