Brygger: Endre Lillestraum
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1,064
FG: 1,014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 13,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Tysk pilsnermalt
Viennamalt
Carahell
Acidulated pils
Hvete

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Magnum
Hallertau Mittelfruh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
All inn på 65 i 30min
Økte deretter gradvis til 77, og skylte ut

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 4.gen
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Temperaturkontrollert skap.
Start på 20grader, senket til 9 i løpet av 24 timer. Omstikk etter 4 dager. Økte til 12grader etter 9 dager, holdt der i 4 dager, økte til 22 i 2 dager, tappet på fat, plassert på 0 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F