Brygger: Jimmy Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,052 FG: 1,010 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 51,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 44,8 Beregnet farge: 13,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10,5kg Maris otter Pale malt 0,5kg Hvete malt 0,5kg Crystal 60L 320g sukker [B]Humle og krydder[/B] Mosaic 12% 60min 15g Mosaic 12% 15min 50g Mosaic 12% 5 min 75g Mosaic 12% Tørr humle 100g Cascade 6,8% 15min 50g Cascade 6,8% 5 min 75g Cascade 6,8% Tørr humle 100g [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring 1ts 10 min Whirlflok 1tb 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 65 grader 5 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale us-05 Gjærmengde: 45g Informasjon om gjæring: 18 grader primærgjæring i 14 dager 22 grader karbonering i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2016 Flasket: 12. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N