Brygger: Jimmy Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,052
FG: 1,010
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 51,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 44,8
Beregnet farge: 13,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10,5kg Maris otter Pale malt
0,5kg Hvete malt
0,5kg Crystal 60L
320g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Mosaic 12% 60min 15g
Mosaic 12% 15min 50g
Mosaic 12% 5 min 75g
Mosaic 12% Tørr humle 100g
Cascade 6,8% 15min 50g
Cascade 6,8% 5 min 75g
Cascade 6,8% Tørr humle 100g

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring 1ts 10 min
Whirlflok 1tb 10 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 65 grader
5 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale us-05
Gjærmengde: 45g
Informasjon om gjæring:
18 grader primærgjæring i 14 dager
22 grader karbonering i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2016
Flasket: 12. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N