Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,064 FG: 1,024 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,25% Beregnet IBU: 31,8 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4500gr red-x 1000 gr pale 750 gr flaked wheat 600 gr wheat [B]Humle og krydder[/B] Ahtanum Amarillo Saaz [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Klarning [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60 min 76 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 11 gr Informasjon om gjæring: 20 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. november 2017 Flasket: 5. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F