Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,064
FG: 1,024
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,25%
Beregnet IBU: 31,8
Beregnet farge: 28 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4500gr red-x
1000 gr pale
750 gr flaked wheat
600 gr wheat

[B]Humle og krydder[/B]
Ahtanum
Amarillo
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
Klarning

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60 min
76 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 11 gr
Informasjon om gjæring:
20 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. november 2017
Flasket: 5. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F