Brygger: Arne Mo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1050 FG: 1015 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5 kg Pilsnermalt, 3 EBC 0,33 kg Munchner malt, 25 EBC [B]Humle og krydder[/B] 24 g NB 8,7% alfa 170g SAAS, 2,3% alfa [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 15 min 55 gr. 20 min 67 gr 20 min 72 gr 5 min 77 gr [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP 830 Gjærmengde: gjærstarter Informasjon om gjæring: gjæring startet etter ett døgn, 27.okt. Gjæret på ca 10 grader, frem til 23. nov. TIlført 5g sukker pr liter ved tapping på flaske. [B]Kommentarer[/B] Gahrs oppskrift. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. oktober 2014 Flasket: 23. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N