Brygger: Arne Mo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1050
FG: 1015
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5 kg Pilsnermalt,  3 EBC
0,33 kg Munchner malt, 25 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
24 g NB 8,7% alfa
170g SAAS, 2,3% alfa

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
15 min	55 gr.		
20 min	67 gr	 	
20 min	72 gr		
5 min	77 gr

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP 830 
Gjærmengde: gjærstarter
Informasjon om gjæring:
gjæring startet etter ett døgn, 27.okt. Gjæret på ca 10 grader, frem til 23. nov.

TIlført 5g sukker pr liter ved tapping på flaske.

[B]Kommentarer[/B]
Gahrs oppskrift.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. oktober 2014
Flasket: 23. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N