Brygger: Henning S. Nilssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1050 FG: 1007 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt: 4000g Vienna: 400g Munich: 600g Cara Munich: 300g Chitmalt: 200g Aromamalt: 100g [B]Humle og krydder[/B] Spalt Select: 26g 45min Hallertauer Mittelfruh: 20g 15min Hallertauer Mittelfruh: 20g 1 min [B]Andre ingredienser[/B] 7 g CaSO4 og 7 g CaCl2 [B]Meskeinformasjon[/B] Mashin 50 C, 53 C for 15 min, 65 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP920 Bavarian Gjærmengde: iht mr.Malty Informasjon om gjæring: 2 dager 8C 12 dager 10C 7 dager 18C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: 29. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F