Brygger: Henning S. Nilssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1050
FG: 1007
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt: 4000g
Vienna: 400g
Munich: 600g
Cara Munich: 300g
Chitmalt: 200g
Aromamalt: 100g

[B]Humle og krydder[/B]
Spalt Select: 26g 45min
Hallertauer Mittelfruh: 20g 15min
Hallertauer Mittelfruh: 20g 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
7 g CaSO4 og 7 g CaCl2

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mashin 50 C, 53 C for 15 min, 65 C for 70 min, 77 C Mash out for 10 min.,Boil for 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP920 Bavarian
Gjærmengde: iht mr.Malty
Informasjon om gjæring:
2 dager 8C
12 dager 10C
7 dager 18C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: 29. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F