Brygger: Iver Frøslie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1052 FG: 1013 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 100,2 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, 9,24kg White Wheat 1,20kg Caramel 0,83kg Munich 0,68 kg [B]Humle og krydder[/B] Chinook 11,6% alfa, 60g, 90' Citra 12.7% alfa, 60g, 30' Citra 12.7% alfa, 40g 15' Cascade 7% alfa, 20g 15' Cascade 7% alfa, 60g, 5' Cascade 7% alfa, 60g, 1' Cascade 7% alfa, 60g 0'. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60minutter på 66grader, 10 minutter 72 grader, 10 minutter 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Gjærmengde: Laget starter ihht. mr. Malty kalkulator Informasjon om gjæring: Gjæret i 20 grader C en uke, deretter stukket om. Fortsatt gjæring to uker før flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. februar 2013 Flasket: 10. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N