Brygger: Iver Frøslie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1052
FG: 1013
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 100,2
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, 9,24kg
White Wheat 1,20kg
Caramel 0,83kg
Munich 0,68 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook 11,6% alfa, 60g, 90'
Citra 12.7% alfa, 60g, 30'
Citra 12.7% alfa, 40g 15'
Cascade 7% alfa, 20g 15'
Cascade 7% alfa, 60g, 5'
Cascade 7% alfa, 60g, 1'
Cascade 7% alfa, 60g 0'.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60minutter på 66grader, 10 minutter 72 grader, 10 minutter 78 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007
Gjærmengde: Laget starter ihht. mr. Malty kalkulator
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 20 grader C en uke, deretter stukket om. Fortsatt gjæring to uker før flasking.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. februar 2013
Flasket: 10. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N