Brygger: Anders Johan Dalshov
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1011
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 6,43%
Beregnet IBU: 61,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 kg Heidelberg pilsnermalt
2,5 kg Heidelberg  palemalt
0,5 kg Karamellmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
45 min @ 66c
15 min @ 77c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham
Gjærmengde: 2x11g dry / 22L
Informasjon om gjæring:
Fermentation profile, in degrees celsius

starting at 20 for 1,5 days

moving gradually towards 17 over 2,5 days

holding 17 for 2 days

moving towards 23 over 6 days

cold crashing down to 4 at day 13

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. juli 2016
Flasket: 13. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N