Brygger: Anders Johan Dalshov Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1060 FG: 1011 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 6,43% Beregnet IBU: 61,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg Heidelberg pilsnermalt 2,5 kg Heidelberg palemalt 0,5 kg Karamellmalt [B]Humle og krydder[/B] Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 45 min @ 66c 15 min @ 77c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 2x11g dry / 22L Informasjon om gjæring: Fermentation profile, in degrees celsius starting at 20 for 1,5 days moving gradually towards 17 over 2,5 days holding 17 for 2 days moving towards 23 over 6 days cold crashing down to 4 at day 13 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. juli 2016 Flasket: 13. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N