Brygger: Patrick Witte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1056 FG: 1010 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.52kg Pale Malt 6EBC 0.42kg Munich Malt 25EBC 0.21kg Carapils 5EBC 0.11kg Crystal 120EBC [B]Humle og krydder[/B] 42.00 g Ahtanum [5.00 %] - Boil 60.0 min 42.00 g Ahtanum [5.00 %] - Boil 15.0 min 20.00 g Ahtanum [5.00 %] - Boil 2.0 min 15.00 g Cascade [6.00 %] - Boil 2.0 min 15.00 g Centennial [10.50 %] - Boil 2.0 min 19.00 g Cascade [6.00 %] - Dry Hop 5 dager 19.00 g Centennial [10.50 %] - Dry Hop 5 dager 5.00 g Ahtanum [6.00 %] - Dry Hop 5 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2013 Flasket: 22. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F