Brygger: Patrick Witte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1056
FG: 1010
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.52kg Pale Malt 6EBC
0.42kg Munich Malt 25EBC
0.21kg Carapils 5EBC
0.11kg Crystal 120EBC

[B]Humle og krydder[/B]
42.00 g Ahtanum [5.00 %] - Boil 60.0 min
42.00 g Ahtanum [5.00 %] - Boil 15.0 min
20.00 g Ahtanum [5.00 %] - Boil 2.0 min
15.00 g Cascade [6.00 %] - Boil 2.0 min 
15.00 g Centennial [10.50 %] - Boil 2.0 min
19.00 g Cascade [6.00 %] - Dry Hop 5 dager
19.00 g Centennial [10.50 %] - Dry Hop 5 dager
5.00 g Ahtanum [6.00 %] - Dry Hop 5 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2013
Flasket: 22. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F