Brygger: Marius Høye Steen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1104 FG: 1036 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,1% Beregnet IBU: 146,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8830 gram Maris Otter malt 940 gram Wheat malt 520 gram Carapils 520 gram Pale Crystal malt 420 gram Munich malt 210 gram Caramalt 100 gram Dark Crystal malt 640 gram DME [B]Humle og krydder[/B] 35 gram Colombus 14,5% 90 min 20 gram Colombus 14,5% 30 min 20 gram Simcoe 13,5% 30 min 20 gram Summit 14% 30 min 20 gram Centennial 12% 30 min 20 gram Colombus 14,5% 15 min 20 gram Simcoe 13,5% 15 min 20 gram Summit 14% 15 min 20 gram Centennial 12% 15 min 20 gram Colombus 14,5% 5 min 20 gram Simcoe 13,5% 5 min 20 gram Summit 14% 5 min 20 gram Centennial 12% 5 min 20 gram Colombus 14,5% 1 min 20 gram Simcoe 13,5% 1 min 20 gram Summit 14% 1 min 20 gram Centennial 12% 1 min 20 gram Colombus 14,5% 30 min 20 gram Simcoe 13,5% -1 min 20 gram Summit 14% -1 min 20 gram Centennial 12% -1 min 100 gram Simcoe, tørrhumle 10 dager [B]Andre ingredienser[/B] 2ts gjærnæring 1 kapsel Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 1t@ 67grC [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP090 Gjærmengde: 440 bill celler Informasjon om gjæring: Tilsatt O2, 1 min @ 2L/min før gjæring Gjæret ved 20 grader i 3 uker, før sekundær i 10 dager med tørrhumle [B]Kommentarer[/B] Naturlig karbonert til vol co2: 2,3 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. juni 2012 Flasket: 18. juli 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N