Brygger: Glenn Roger Lie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,055
FG: 1,011
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,5l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 30,5
Beregnet farge: 6,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
100% Pilsner Malt

[B]Humle og krydder[/B]
27 g Perle @ 60 min
14 g Hallertauer Hersbrucker @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett whirlfloc
1 teskje 5.2 pH stabilizer
1 kapsel Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
54 grader C i 50 min
78 grader C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 1xWLP830(3.4L start)
Informasjon om gjæring:
10 grader C i 31 dager
Gradvis økning (1 grad/time) til 20 grader C på dag 31
2 dager på 20 grader C før gradvis senking av temp. til lagertemp (3 grader C)

[B]Kommentarer[/B]
Oppskriften er basert på Jamil Zainasheff sin "Myburger" fra "Brewing Classic Styles"

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2014
Flasket: 10. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F