Brygger: Glenn Roger Lie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,055 FG: 1,011 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 30,5 Beregnet farge: 6,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 100% Pilsner Malt [B]Humle og krydder[/B] 27 g Perle @ 60 min 14 g Hallertauer Hersbrucker @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett whirlfloc 1 teskje 5.2 pH stabilizer 1 kapsel Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 54 grader C i 50 min 78 grader C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 1xWLP830(3.4L start) Informasjon om gjæring: 10 grader C i 31 dager Gradvis økning (1 grad/time) til 20 grader C på dag 31 2 dager på 20 grader C før gradvis senking av temp. til lagertemp (3 grader C) [B]Kommentarer[/B] Oppskriften er basert på Jamil Zainasheff sin "Myburger" fra "Brewing Classic Styles" [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2014 Flasket: 10. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F