Brygger: Audun Solbrekke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1060
FG: 1004
Mengde vørter: 37,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 374,0
Beregnet farge: 119 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8,50 kg Pilsner (2 Row) Belgisk
0,65 kg Munich Malt - 20L 
0,12 kg Pale Crystal (120,0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
30,00 g	Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 60 min
30,00 g	Perle [9,20 %] - Boil 60 min
40,00 g	Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 15 min
18,00 g	Hallertauer Mittelfrueh [4,60 %] - Boil 15 min
40,00 g	Hallertauer Hersbrucker [2,25 %] - Boil 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1,00 tsp	Yeast Nutrient (Boil 15,0 mins)
1,00 tsp	Irish Moss (Boil 10,0 mins)

[B]Meskeinformasjon[/B]
64,4 grader 75min
75 grader 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565
Gjærmengde: 2 rør 4,5 liter starter
Informasjon om gjæring:
14 dager 35 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. november 2012
Flasket: 20. november 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N