Brygger: Audun Solbrekke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1060 FG: 1004 Mengde vørter: 37,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 374,0 Beregnet farge: 119 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8,50 kg Pilsner (2 Row) Belgisk 0,65 kg Munich Malt - 20L 0,12 kg Pale Crystal (120,0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 30,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 60 min 30,00 g Perle [9,20 %] - Boil 60 min 40,00 g Goldings, East Kent [5,00 %] - Boil 15 min 18,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,60 %] - Boil 15 min 40,00 g Hallertauer Hersbrucker [2,25 %] - Boil 2 min [B]Andre ingredienser[/B] 1,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 15,0 mins) 1,00 tsp Irish Moss (Boil 10,0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] 64,4 grader 75min 75 grader 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Gjærmengde: 2 rør 4,5 liter starter Informasjon om gjæring: 14 dager 35 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2012 Flasket: 20. november 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N