Brygger: Sigurd Johan Saure Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1090 FG: 1021 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 103,0 Beregnet farge: 98 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Finland - Pale Ale Malt 46.5% American - Wheat 4.8% Flaked Oats 4.8% German - CaraMunich I 8.7% American - Caramel / Crystal 6.1% United Kingdom - Chocolate 2.4% American - Black Malt 2.4% United Kingdom - Roasted Barley 2.4% Liquid Malt Extract - Dark 14.5% Dry Malt Extract - Dark 7,3% [B]Humle og krydder[/B] 75gr Columbus 16,5% - 75min 50gr Crystal 5% - 30 min 50 gr Columbus 6,5% - 1min [B]Andre ingredienser[/B] NIL [B]Meskeinformasjon[/B] Infusion 66C - 30min Sparge 68C - 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 1 pakke + starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 2 døgn, så 20 grader i 20 døgn før coldcrash, 6 gr sukker for karbonering, flaske og satt i 23grader i 14 døgn. Kjellerlagret i 13 mnd [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2016 Flasket: 15. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N