Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1066
FG: 1019
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 15,7l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 59 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4820 gr. Maris Otter, EBC 5,5
500 gr. Aromamalt, EBC 100
350 gr. Crystal, EBC 120
90 gr. Carafa III, EBC 1350
90 gr. Chocolate Pale malt, EBC 600
60 gr. Black malt, EBC 500
60 gr. Crystal, EBC 400
30 gr. Chocolate, EBC 1000
110 gr. Spraymalt, EBC 8

[B]Humle og krydder[/B]
35 gr. Northern Brewer, IBU 5,5 tid 01:00
20 gr. Northern Brewer, iBU 5,5 tid 00:15
10 gr. Northern Brewer, IBU 5,5 tid 00:05

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67°C 60 min
72°C 15 min
78°C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013 London Ale
Gjærmengde: 120 ml. Slurry
Informasjon om gjæring:
19-20 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. november 2017
Flasket: 17. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F