Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1066 FG: 1019 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 15,7l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 59 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4820 gr. Maris Otter, EBC 5,5 500 gr. Aromamalt, EBC 100 350 gr. Crystal, EBC 120 90 gr. Carafa III, EBC 1350 90 gr. Chocolate Pale malt, EBC 600 60 gr. Black malt, EBC 500 60 gr. Crystal, EBC 400 30 gr. Chocolate, EBC 1000 110 gr. Spraymalt, EBC 8 [B]Humle og krydder[/B] 35 gr. Northern Brewer, IBU 5,5 tid 01:00 20 gr. Northern Brewer, iBU 5,5 tid 00:15 10 gr. Northern Brewer, IBU 5,5 tid 00:05 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67°C 60 min 72°C 15 min 78°C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 London Ale Gjærmengde: 120 ml. Slurry Informasjon om gjæring: 19-20 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. november 2017 Flasket: 17. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F