Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 81 FG: 11 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4kg Marris Otter 3.2kg Pale alemalt 400g Melanoidmalt 160g Chrystal malt 120ebc 160g Dark chrystal 275ebc 80g Chocolate wheat [B]Humle og krydder[/B] 90min Magnum. 13.1% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67grader 1h [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Mangrove Jacks M15 Gjærmengde: 0.5L starter Informasjon om gjæring: 21 grader i 5 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mai 2017 Flasket: 21. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F