Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 81
FG: 11
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 9,2%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4kg Marris Otter
3.2kg Pale alemalt
400g Melanoidmalt
160g Chrystal malt 120ebc
160g Dark chrystal 275ebc
80g Chocolate wheat

[B]Humle og krydder[/B]
90min Magnum. 13.1%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67grader 1h

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Mangrove Jacks M15
Gjærmengde: 0.5L starter
Informasjon om gjæring:
21 grader i 5 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mai 2017
Flasket: 21. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F