Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1078
FG: 1021
Mengde vørter: 34,0l
Mengde ferdig øl: 29,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9150g Pale Malt
1150g Amber Malt
400g Crystal Malt
300g Dark Crystal Malt
450g Candi Syrup Inc D-180

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger
East Kent Golding

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min @ 63 grader
10 min @ 77 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: 2,5 dl slurry
Informasjon om gjæring:
Åpen gjæring 19- 21 grader

[B]Kommentarer[/B]
Candi Syrup tilsatt 2 dager etter pitch.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. april 2017
Flasket: 26. april 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N