Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1078 FG: 1021 Mengde vørter: 34,0l Mengde ferdig øl: 29,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9150g Pale Malt 1150g Amber Malt 400g Crystal Malt 300g Dark Crystal Malt 450g Candi Syrup Inc D-180 [B]Humle og krydder[/B] Challenger East Kent Golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @ 63 grader 10 min @ 77 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: 2,5 dl slurry Informasjon om gjæring: Åpen gjæring 19- 21 grader [B]Kommentarer[/B] Candi Syrup tilsatt 2 dager etter pitch. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. april 2017 Flasket: 26. april 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N