Brygger: Arne Mo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1047
FG: 1012
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, 3 EBC, 13 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh, 12,5% , 27 g, 60 min
Hallertauer Mittelfruh 4,8% 50 g, 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: ca 1 liter slorry
Informasjon om gjæring:
Gjenbruk. Gjærstarter på magnetrører. 2 døgn. Brukte tilsammen 550-600 g tørrmalt ( tilsv5,5 - 6  liter vørter M OG1040).
Tilførte O2.
Gjæret 1 mnd +  i kjølerom med temp 9 grader.

[B]Kommentarer[/B]
Brukte Irish Moss,  og WLP gjærnæring

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. november 2017
Flasket: 20. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N