Brygger: Arne Mo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1047 FG: 1012 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, 3 EBC, 13 kg [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh, 12,5% , 27 g, 60 min Hallertauer Mittelfruh 4,8% 50 g, 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: ca 1 liter slorry Informasjon om gjæring: Gjenbruk. Gjærstarter på magnetrører. 2 døgn. Brukte tilsammen 550-600 g tørrmalt ( tilsv5,5 - 6 liter vørter M OG1040). Tilførte O2. Gjæret 1 mnd + i kjølerom med temp 9 grader. [B]Kommentarer[/B] Brukte Irish Moss, og WLP gjærnæring [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. november 2017 Flasket: 20. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N