Brygger: Jan Børge Stav Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,5l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4400 g castle malting pilsen 110 g castle malting cara blonde 500 g flaket mais [B]Humle og krydder[/B] 20 g northern brewer (8,8aa) 106 g Hersbrucker (2,3aa) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader i 1 time 70 grader i 10 min øker temp til 77 grader og avslutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 470 mrd celler Informasjon om gjæring: gjær tilsettes vørter på 17 grader som settes til gjæring i kjøleskap med temp 10-13 grader i 12 dager. temperatur i kjøleskapet økes til 16-18 grader og gjærer i 5 dager. temperatur senkes til 8-10 grader i 3 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. januar 2016 Flasket: 24. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N