Brygger: Jan Børge Stav
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,5l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4400 g castle malting pilsen
110 g castle malting cara blonde
500 g flaket mais

[B]Humle og krydder[/B]
20 g northern brewer (8,8aa)
106 g Hersbrucker (2,3aa)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader i 1 time
70 grader i 10 min
øker temp til 77 grader og avslutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 470 mrd celler
Informasjon om gjæring:
gjær tilsettes vørter på 17 grader som settes til gjæring i kjøleskap med temp 10-13 grader i 12 dager. temperatur i kjøleskapet økes til 16-18 grader og gjærer i 5 dager. temperatur senkes til 8-10 grader i 3 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. januar 2016
Flasket: 24. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N