Brygger: Rune Amundsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1084 FG: 1018 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7000g pilsnermalt 3 ebc 300g cara crystal 120 ebc 300g melanodin malt 400g special B 230 ebc 300g hvete malt 3 ebc 100g Biscuit malt 500g candis sukker 500g lys sirup [B]Humle og krydder[/B] 12g Norther brewer 60 min 40g Styrian golding 15 min 10g styrian golding 5 min 20g koriander 15 min 10g tørket appelsinskall søt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75 minutter på 66 grader 15 minutter hever til 75 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3463 Gjærmengde: 3 liter starter Informasjon om gjæring: 5 dager på 20 grader resten på 22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. april 2013 Flasket: 25. april 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N