Brygger: Arne Martin Aurlien Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12B Belgisk fruktlambic) Ekstra ingredienser: Bringebær OG: 1,050 FG: 1,002 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 26,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 2,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.6 kg belgisk pilsenermalt 2.6 kg belgisk hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 20 g saaz 3% blomst, tilsatt i mesk [B]Andre ingredienser[/B] 4 kg bringebær (fra frysedisken), tilsatt i gjæringskaret august 2013 100 g eikekuber i gjæringskar under hele gjæringen [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 90 minutter 78 grader 10 minutter Koketid 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP670 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Lagde 4 liter starter med en ampull WLP670. Denne sto i fire måneder før vørteren ble tilsatt. Gjæret på ca. 20 grader. [B]Kommentarer[/B] I april 2013 ble ca. 8 liter tappet av dunken og servert. Bringebær ble tilsatt i august 2013 på de ~18 litrene som var igjen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. mai 2012 Flasket: 3. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F