Brygger: Arne Martin Aurlien
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12B Belgisk fruktlambic)
Ekstra ingredienser: Bringebær
OG: 1,050
FG: 1,002
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 26,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 2,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.6 kg belgisk pilsenermalt
2.6 kg belgisk hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
20 g saaz 3% blomst, tilsatt i mesk

[B]Andre ingredienser[/B]
4 kg bringebær (fra frysedisken), tilsatt i gjæringskaret august 2013

100 g eikekuber i gjæringskar under hele gjæringen

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader 90 minutter
78 grader 10 minutter
Koketid 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP670
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Lagde 4 liter starter med en ampull WLP670. Denne sto i fire måneder før vørteren ble tilsatt.

Gjæret på ca. 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]
I april 2013 ble ca. 8 liter tappet av dunken og servert.

Bringebær ble tilsatt i august 2013 på de ~18 litrene som var igjen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. mai 2012
Flasket: 3. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F