Brygger: Christopher Aalholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4D Engelsk golden ale OG: 1,052 FG: 1,012 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Best Pale Ale Malt 48,4 % Best Pilsen Malt (3,9 EBC) 32,3 % Best Munich Malt (17,7 EBC) 16,1 % Best Caramel Hell Malt (25,0 EBC) 3,2 % [B]Humle og krydder[/B] Citra, pellets til mål-IBU @ FWH 0.5 g/l Citra, pellets @ 10 minutter 2.1 g/l Amarillo, pellets @ 0 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meskes på 66 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP-051 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Gjæres 14 dager med 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2017 Flasket: 27. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F