Brygger: Christopher Aalholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4D Engelsk golden ale
OG: 1,052
FG: 1,012
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Best Pale Ale Malt 48,4 % 
Best Pilsen Malt (3,9 EBC) 32,3 % 
Best Munich Malt (17,7 EBC) 16,1 % 
Best Caramel Hell Malt (25,0 EBC) 3,2 %

[B]Humle og krydder[/B]
Citra, pellets til mål-IBU @ FWH
0.5 g/l Citra, pellets @ 10 minutter
2.1 g/l Amarillo, pellets @ 0 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskes på 66 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP-051
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæres 14 dager med 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2017
Flasket: 27. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F