Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1057
FG: 1019
Mengde vørter: 46,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10250g Munich Malt 25 EBC
250g Carafa Special I

[B]Humle og krydder[/B]
20g Magnum 12,5% @ 90 min
30g Hallertauer Mittelfruh 4% @ 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
57 grader i 15 min
67 grader i 45 min
77 grader i 10 min
Enkel dekoksjon mellom 67 og 77 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 840 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Pitch på 7 grader, free rise til 9. Står på 9 grader i 3 uker før coldcrash.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. november 2017
Flasket: 6. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N