Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1057 FG: 1019 Mengde vørter: 46,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10250g Munich Malt 25 EBC 250g Carafa Special I [B]Humle og krydder[/B] 20g Magnum 12,5% @ 90 min 30g Hallertauer Mittelfruh 4% @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 57 grader i 15 min 67 grader i 45 min 77 grader i 10 min Enkel dekoksjon mellom 67 og 77 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 840 mrd celler Informasjon om gjæring: Pitch på 7 grader, free rise til 9. Står på 9 grader i 3 uker før coldcrash. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. november 2017 Flasket: 6. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N