Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,078 FG: 1,010 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,9% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 KG Pale Malt 0,5 KG Caramel malt 25-35 EBC / 32 L [B]Humle og krydder[/B] 340 gr Centenniel 200 gr Amarillo 200 gr Lemon drop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 45 min 65,8 grader, Fly sparging [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP0051 Gjærmengde: 2 x wlp0051 Informasjon om gjæring: 2 startere på 3L, ren oksygen [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2017 Flasket: 1. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F