Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,078
FG: 1,010
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,9%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 KG Pale Malt
0,5 KG Caramel malt 25-35 EBC / 32 L

[B]Humle og krydder[/B]
340 gr Centenniel
200 gr Amarillo
200 gr Lemon drop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
45 min 65,8 grader, Fly sparging

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP0051
Gjærmengde: 2 x wlp0051
Informasjon om gjæring:
2 startere på 3L, ren oksygen

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2017
Flasket: 1. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F