Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1,056
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 43,0
Beregnet farge: 7,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6kg Viking pilsnermalt
0,6kg Vienna malt

[B]Humle og krydder[/B]
20g Mandarina Bavaria FWH
15g Mandarina Bavaria 20min
20g Loral 10min
20g Loral 5min
30g Loral 0 min
30g Loral 20min steep på 80c

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66c i 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W34/70
Gjærmengde: 2pk rehydrert
Informasjon om gjæring:
gjæringskontroll, 8c-10c i 48h, 10c i 10dager, 10c-16c ila 48h, 16c i 72h, 16c-0c ila 48h

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2018
Flasket: 25. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F