Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1,056 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 7,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6kg Viking pilsnermalt 0,6kg Vienna malt [B]Humle og krydder[/B] 20g Mandarina Bavaria FWH 15g Mandarina Bavaria 20min 20g Loral 10min 20g Loral 5min 30g Loral 0 min 30g Loral 20min steep på 80c [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66c i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W34/70 Gjærmengde: 2pk rehydrert Informasjon om gjæring: gjæringskontroll, 8c-10c i 48h, 10c i 10dager, 10c-16c ila 48h, 16c i 72h, 16c-0c ila 48h [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2018 Flasket: 25. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F