Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1,066
FG: 1,018
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 37,1l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5900 gr. Pilsen, EBC 3
100 gr. Crystal malt hel, EBC 400
200 gr. Candy sugar EBC  1

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr. Hallertau Mittelfruh 2013 blomst, IBU 3,9, tid 01:00
8 gr. Columbus pellets, IBU 12,9, tid 01:00
20 gr. Saaz blomst, IBU 3,9, tid 00:10
20 gr. Saaz blomst, IBU 3,9, tid 00:01

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 66 grader
Mesking 66 grader 75 min.
Skylling 78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock
Gjærmengde: 4 rør via starter
Informasjon om gjæring:
28 dager på 9-10 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2015
Flasket: 11. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F