Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1,066 FG: 1,018 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 37,1l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5900 gr. Pilsen, EBC 3 100 gr. Crystal malt hel, EBC 400 200 gr. Candy sugar EBC 1 [B]Humle og krydder[/B] 50 gr. Hallertau Mittelfruh 2013 blomst, IBU 3,9, tid 01:00 8 gr. Columbus pellets, IBU 12,9, tid 01:00 20 gr. Saaz blomst, IBU 3,9, tid 00:10 20 gr. Saaz blomst, IBU 3,9, tid 00:01 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 66 grader Mesking 66 grader 75 min. Skylling 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: 4 rør via starter Informasjon om gjæring: 28 dager på 9-10 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2015 Flasket: 11. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F