Brygger: Christer Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,122
FG: 1,032
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 11,8%
Beregnet IBU: 69,6
Beregnet farge: 32 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
90% maris otter
10% special roast

[B]Humle og krydder[/B]
magnum@60min- 61 ibu
EKG@15min- 6,1 ibu
EKG@5min- 2,5 ibu

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63c- 90 min
76c- 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp007
Gjærmengde: 0,8 liter slurry
Informasjon om gjæring:
5 dager - 19c
18 dager- 21c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. april 2017
Flasket: 18. mai 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N