Brygger: Christer Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,122 FG: 1,032 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 11,8% Beregnet IBU: 69,6 Beregnet farge: 32 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 90% maris otter 10% special roast [B]Humle og krydder[/B] magnum@60min- 61 ibu EKG@15min- 6,1 ibu EKG@5min- 2,5 ibu [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63c- 90 min 76c- 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp007 Gjærmengde: 0,8 liter slurry Informasjon om gjæring: 5 dager - 19c 18 dager- 21c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. april 2017 Flasket: 18. mai 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N