Brygger: Arnljot Kristianen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 66
FG: 8
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 69,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12 kg pale malt
1,5 kg caramel/crystal malt
1,5 kg hvete malt

[B]Humle og krydder[/B]
100 g magnum 60 min
100 g magnum 30 min
Tørrhumlet 2. gangs gjæring 100g cascade + 100g Ahtanum

[B]Andre ingredienser[/B]
100g tørket tang

[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader i 30 min
67 grader i 45 min.
76 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1272 American ale II
Gjærmengde: 3 rør i gjærstarter
Informasjon om gjæring:
20-24 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. januar 2014
Flasket: 2. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N