Brygger: Arnljot Kristianen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 66 FG: 8 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 69,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12 kg pale malt 1,5 kg caramel/crystal malt 1,5 kg hvete malt [B]Humle og krydder[/B] 100 g magnum 60 min 100 g magnum 30 min Tørrhumlet 2. gangs gjæring 100g cascade + 100g Ahtanum [B]Andre ingredienser[/B] 100g tørket tang [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader i 30 min 67 grader i 45 min. 76 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1272 American ale II Gjærmengde: 3 rør i gjærstarter Informasjon om gjæring: 20-24 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. januar 2014 Flasket: 2. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N