Brygger: Karl Jørgen Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10C Bière de garde OG: 17,500 FG: 9,300 Mengde vørter: 35,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 l vørter brukt og drukket i godt lag. Pilsner 9, Vienna 4, Biscuit 0,5, Surmalt 0,5, Sprcisl B 0,25, Røykmalt (!) 0,25. [B]Humle og krydder[/B] Perle 200g,90g 90 min,60g 30min,50g 15min. En neve vest indisk laurbær etter primærgjæring for profilering. [B]Andre ingredienser[/B] 100g lynghonning i sekundær. [B]Meskeinformasjon[/B] 1 trinn 67 grader 1 time. Utmesk 70 grader 0,5 timer. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Egen villgjær Gjærmengde: Nok Informasjon om gjæring: Forholdsvis kjølig ( 15 grader). [B]Kommentarer[/B] Flaskekarbonering ved hjelp av frisk hetvingjær. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2016 Flasket: 17. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N