Brygger: Joakim Amundsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,100 FG: 1,018 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 25,5l Alkoholstyrke: 10,9% Beregnet IBU: 78,5 Beregnet farge: 41,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg Pale Malt, Maris Otter 1,2 kg Munich Malt 1 kg Crystal Malt 0,5 kg Cara-Pils 0,5 kg Wheat Malt 0,3 kg Special B [B]Humle og krydder[/B] 70 g Admiral 60 min 15 g Admiral 15 min 15 g Admiral 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 35,6l vann, 65,2 grader, 90 min. Skylling 15l vann 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs #WLP001 Gjærmengde: 3l starter Informasjon om gjæring: Primærgjæring 19 grader i 3 uker. Modnet 4 år på flaske ca 20 grader. [B]Kommentarer[/B] Koketid 90 min. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2014 Flasket: 9. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N