Brygger: Willy Kårevik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9C Foreign extra stout OG: 1070 FG: 1016 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 37,6 Beregnet farge: 86,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt (2Row) uk Chocolate malt Caramelcrystal malt 10L Black Barley (stout) Oats Flaked Molasses DME Light [B]Humle og krydder[/B] Horizon Legacy Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc WLN 1000 Defoamer [B]Meskeinformasjon[/B] 66c 60 min 78c 30 min (skylling 4.5l) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1469 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 18c-22c 13 dager 17c 3 dager Stc1000+ gjæringsskap [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. desember 2015 Flasket: 7. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N