Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1083
FG: 1017
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,7%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 69 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 3700 g  
Vienna 8 EBC 3700 g  
Pale Crystal 90 EBC 600 g  
Melanoidin Malt 69 EBC 400 g  
Chocolate Malt 600 EBC 400 g  
Carafa I (dehusked) Malt 800 EBC 200 g

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer 6.5 % 55 g 90 min  
Saaz 3.5 % 30 g 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65*C. Stod 45 min. 
80*C. Stod 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 833
Gjærmengde: slurry
Informasjon om gjæring:
3 uker 10 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F