Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1083 FG: 1017 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 69 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 3700 g Vienna 8 EBC 3700 g Pale Crystal 90 EBC 600 g Melanoidin Malt 69 EBC 400 g Chocolate Malt 600 EBC 400 g Carafa I (dehusked) Malt 800 EBC 200 g [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 6.5 % 55 g 90 min Saaz 3.5 % 30 g 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65*C. Stod 45 min. 80*C. Stod 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 833 Gjærmengde: slurry Informasjon om gjæring: 3 uker 10 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F