Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 15,100
FG: 7,600
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 15,2
Beregnet farge: 11,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2750 gr pilsnermalt
2000 gr pale
2000 gr wheat
1000 gr flaket havre
350 gr acid malt
500 gr dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
Citra
Colombus
Southern Passion

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
Kalsiumsulfat
Kalsiumklorid

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 gr 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 22 gr
Informasjon om gjæring:
20 gr 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2018
Flasket: 27. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F