Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 15,100 FG: 7,600 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 15,2 Beregnet farge: 11,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2750 gr pilsnermalt 2000 gr pale 2000 gr wheat 1000 gr flaket havre 350 gr acid malt 500 gr dextrose [B]Humle og krydder[/B] Citra Colombus Southern Passion [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Kalsiumsulfat Kalsiumklorid [B]Meskeinformasjon[/B] 65 gr 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 22 gr Informasjon om gjæring: 20 gr 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2018 Flasket: 27. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F