Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1070 FG: 1013 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,4% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] I kilo Pilsen malt 5,9 Special B 0,51 Best Munich Dark 0,26 Sukker 0,26 Candissukker 0,14 Dadler 0,1 [B]Humle og krydder[/B] Magnum 23g 11,9 % 60 minutter Goldings 15g 4,7 % 15 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Calsiumsulfat (Gypsum) 1g I mesk og skyllevann Calsiumclorid 1g I mesk og skyllevann Calsiumkarbonat (Desacid) 2g I mesken 1/4 whirlfloc, supermoss, gjærnær, brewers clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 63C 60 mins, 70C 20 mins, 77C 5mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: t-58 Gjærmengde: 1 Informasjon om gjæring: 5/8 18 6/8 26 7/8 25 8/8 25 9/8 25 10/8 25 11/8 25 12/8 25 13/8 25 14/8 25 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. august 2016 Flasket: 16. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N