Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1070
FG: 1013
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,4%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
I kilo

Pilsen malt	5,9
Special B	0,51
Best Munich Dark	0,26
Sukker	0,26
Candissukker	0,14
Dadler	0,1

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum	23g  	11,9 %	60 minutter
Goldings	15g	        4,7 %	15 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
Calsiumsulfat (Gypsum)	1g	I mesk og skyllevann

Calsiumclorid	1g	I mesk og skyllevann

Calsiumkarbonat (Desacid)	2g	I mesken

1/4 whirlfloc, supermoss, gjærnær, brewers clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
63C 60 mins, 70C 20 mins, 77C 5mins

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: t-58
Gjærmengde: 1
Informasjon om gjæring:
5/8	18
6/8	26
7/8	25
8/8	25
9/8	25
10/8	25
11/8	25
12/8	25
13/8	25
14/8	25

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. august 2016
Flasket: 16. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N