Brygger: Aleksander Baustad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1064
FG: 1016
Mengde vørter: 189,0l
Mengde ferdig øl: 180,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 25,5
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3200 gram Hvete malt
1600 gram Pilsner malt (Belgisk)
750 gram Munich lys
200 gram Pale Chocolate
170 gram Pale Crystal 70EBC
170 gram Special B

[B]Humle og krydder[/B]
18 gram Magnum pellet 13,59% 60 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
50 grader i 18 minutter
67 grader i 60 minutter
78 grader i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3068
Gjærmengde: Starter 1.5 liter.
Informasjon om gjæring:
Gjæring på 17 grader i 14 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Pga. dårlig kverning ble effektivitet ikke like god som antatt. Antatt OG var 1075.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2013
Flasket: 29. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N