Brygger: Aleksander Baustad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1064 FG: 1016 Mengde vørter: 189,0l Mengde ferdig øl: 180,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 25,5 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3200 gram Hvete malt 1600 gram Pilsner malt (Belgisk) 750 gram Munich lys 200 gram Pale Chocolate 170 gram Pale Crystal 70EBC 170 gram Special B [B]Humle og krydder[/B] 18 gram Magnum pellet 13,59% 60 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 50 grader i 18 minutter 67 grader i 60 minutter 78 grader i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3068 Gjærmengde: Starter 1.5 liter. Informasjon om gjæring: Gjæring på 17 grader i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] Pga. dårlig kverning ble effektivitet ikke like god som antatt. Antatt OG var 1075. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2013 Flasket: 29. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N