Brygger: Runar Nøstdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8B Sweet stout OG: 1065 FG: 1008 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,6% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 75 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Crystal malt Ristet bygg Chocolate rug malt Carafa Special 3 [B]Humle og krydder[/B] Challanger Golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65*C i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1028 London A Gjærmengde: 1 pk. Informasjon om gjæring: Brukte Tilt Hydrometer / termometer under gjæringsprosessen for første gang, veldig artig ! [B]Kommentarer[/B] Synest personlig denne ble litt flat med 5g/ liter. Og måtte tappe den om no pga at dere ville ha 0,5 liters flasker. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. november 2017 Flasket: 27. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N