Brygger: Runar Nøstdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8B Sweet stout
OG: 1065
FG: 1008
Mengde vørter: 29,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 7,6%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 75 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Crystal malt
Ristet bygg
Chocolate rug malt
Carafa Special 3

[B]Humle og krydder[/B]
Challanger
Golding

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65*C i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1028 London A
Gjærmengde: 1 pk.
Informasjon om gjæring:
Brukte Tilt Hydrometer / termometer under gjæringsprosessen for første gang,  veldig artig  !

[B]Kommentarer[/B]
Synest personlig denne ble litt flat med 5g/ liter.
Og måtte tappe den om no pga at dere ville ha 0,5 liters flasker.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. november 2017
Flasket: 27. november 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N