Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,096 FG: 1,031 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 8,5% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10.00 kg Pale Malt 1.80 kg Munton's Amber LME 1.10 kg Peat Smoked Malt 1.00 kg Weyermann Carabohemian 1.00 kg Muscovadosukker 500.00 g Oats, Flaked 500.00 g Molasses 300.00 g Carafa I 250.00 g Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] 50.00 g Warrior 60 mins 14.50 % alfa 50.00 g Fuggles 20 mins 5.00 % alfa 50.00 g Hallertauer Mittelfrueh 10 mins 4.00 % alfa 25 g lakris @ 15 min. 10 g lettknuste kaffebønner i mesken [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusion 45 min@68.0°C Mash Out Fly Sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 og Workhorse Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: Gjæret ved romtemperatur mellom 20 og 30 grader (sommerferie). [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. juli 2014 Flasket: 23. august 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N