Brygger: Per Vetle Heldal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 81 FG: 24 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 90 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,80 kg Pale Ale malt 1,25 kg Münchner malt 0,90 kg Hvete malt 0,45 kg Caramalt 150 0,20 kg Sjokolade malt 0,40 kg Roasted barley [B]Humle og krydder[/B] 47g Williamette 15g Saas 14g Styrian Goldings 15g Saas 15g Styrian Goldings 8g Saas 8g Styrian Goldings 25g Williamette [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 90 min 5g CaCO3 i mesken [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale-04 Gjærmengde: 11g Informasjon om gjæring: 2 liter starter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. desember 2013 Flasket: 13. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N