Brygger: Andreas Pettersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1058 FG: 1017 Mengde vørter: 32,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gram Flaka hvete malt 3000 gram Pilsner malt 1000 gram hvete malt [B]Humle og krydder[/B] 15 gram Saaz pellets 60 minutter 5 gram Galaxy pellets 60 minutter 25 gram Saaz pellets 10 minutter 70 gram appelsinskall i 5 minutter 25 gram knuste korianderfrø i 5 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket 20 liter vann i 60 min på 66 grader Mesket 16 liter vann i 30 min på 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Wit Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mars 2013 Flasket: 16. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N