Brygger: Andreas Pettersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1058
FG: 1017
Mengde vørter: 32,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gram Flaka hvete malt
3000 gram Pilsner malt
1000 gram hvete malt

[B]Humle og krydder[/B]
15 gram Saaz pellets 60 minutter
5 gram Galaxy pellets 60 minutter
25 gram Saaz pellets 10 minutter
70 gram appelsinskall i 5 minutter
25 gram knuste korianderfrø i 5 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket 20 liter vann i 60 min på 66 grader
Mesket 16 liter vann i 30 min på 67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400 Wit
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mars 2013
Flasket: 16. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N