Brygger: Gustav Foseid Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1070 FG: 1020 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 0,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Del 1: 1,7 kg Coopers engelsk bitter 850 g Weyermann maibock 400 g Candy Syrup 10 liter vann Del 2: 1,6 kg Cooper Mexican cervesa 5,5 liter vann. Ca 2/3 av del 2 blandet i del 1 ved flasking. [B]Humle og krydder[/B] Kun humle fra ekstraktene. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Kun ekstrakt. Ikke kokt. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: T58 (del1) W1833 (2 Gjærmengde: 1+1 pk Informasjon om gjæring: Romtemperatur. Gjæret separat, mikset ved flasketapping. [B]Kommentarer[/B] Bitterhet ikke anslått, da utgangspunktet i ekstraktene ikke er kjent. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. mars 2014 Flasket: 17. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N