Brygger: Gustav Foseid
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1070
FG: 1020
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 0,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Del 1:
1,7 kg Coopers engelsk bitter
850 g Weyermann maibock
400 g Candy Syrup
10 liter vann

Del 2:
1,6 kg Cooper Mexican cervesa
5,5 liter vann.

Ca 2/3 av del 2 blandet i del 1 ved flasking.

[B]Humle og krydder[/B]
Kun humle fra ekstraktene.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Kun ekstrakt. Ikke kokt.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: T58 (del1) W1833 (2
Gjærmengde: 1+1 pk
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur.
Gjæret separat, mikset ved flasketapping.

[B]Kommentarer[/B]
Bitterhet ikke anslått, da utgangspunktet i ekstraktene ikke er kjent.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. mars 2014
Flasket: 17. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N