Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,044
FG: 1
Mengde vørter: 28,5l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 12,0
Beregnet farge: 6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.5 kg Pilsnermalt
1.25kg Hvetemalt
450g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
60min 25g Saaz
10min 12g Saaz
0min 12g Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60min 65 grader
15min 74 grader
30min 77 grader vasking

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Egen stamme & WLP650
Gjærmengde: ?
Informasjon om gjæring:
Startet med en gjær jeg har grodd frem selv fra Boulevard Tank 7 og  BFM √225. Lot den gjære ut og stå ca en mnd, så satte jg den på fat med ca 200g sukker og en pakke WLP650

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. juli 2015
Flasket: 9. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F