Brygger: T. Sindre Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,044 FG: 1 Mengde vørter: 28,5l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 12,0 Beregnet farge: 6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.5 kg Pilsnermalt 1.25kg Hvetemalt 450g sukker [B]Humle og krydder[/B] 60min 25g Saaz 10min 12g Saaz 0min 12g Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60min 65 grader 15min 74 grader 30min 77 grader vasking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Egen stamme & WLP650 Gjærmengde: ? Informasjon om gjæring: Startet med en gjær jeg har grodd frem selv fra Boulevard Tank 7 og BFM √225. Lot den gjære ut og stå ca en mnd, så satte jg den på fat med ca 200g sukker og en pakke WLP650 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. juli 2015 Flasket: 9. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F