Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1054
FG: 1014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
kilo

Pilsmalt	2,5
Vienna	2,5
Rugmalt	0,6
Hvetemalt	0,3

[B]Humle og krydder[/B]
navn-gram-aa-minutter
mosaic	25	12,0 %	15
nelson     25	11,4 %	15
mosaic	50	12,0 %	1
nelson  	50	11,4 %	1
TØRR;			
mosaic	25	12,0 %	
nelson     25	11,4 %

[B]Andre ingredienser[/B]
whirlfloc, supermoss, gjærnæring	
	
Mesk/skyllev; 2G Gypsum og 1G CACL/10L	

Mesk; Desacid 0G pr 10 liter

[B]Meskeinformasjon[/B]
55C 15 mins, 
63C 20 mins,
70C i 20 mins 
77C 10mins

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp670
Gjærmengde: to rør
Informasjon om gjæring:
ca 20 grader celsius i 17 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. august 2015
Flasket: 25. august 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N