Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1054 FG: 1014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] kilo Pilsmalt 2,5 Vienna 2,5 Rugmalt 0,6 Hvetemalt 0,3 [B]Humle og krydder[/B] navn-gram-aa-minutter mosaic 25 12,0 % 15 nelson 25 11,4 % 15 mosaic 50 12,0 % 1 nelson 50 11,4 % 1 TØRR; mosaic 25 12,0 % nelson 25 11,4 % [B]Andre ingredienser[/B] whirlfloc, supermoss, gjærnæring Mesk/skyllev; 2G Gypsum og 1G CACL/10L Mesk; Desacid 0G pr 10 liter [B]Meskeinformasjon[/B] 55C 15 mins, 63C 20 mins, 70C i 20 mins 77C 10mins [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp670 Gjærmengde: to rør Informasjon om gjæring: ca 20 grader celsius i 17 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. august 2015 Flasket: 25. august 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N