Brygger: Bjarte Nataas
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1064
FG: 1016
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt
Munich II
Carafa S1
Carafa S3

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Dobbeldekoksjon

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1.75M/ml/P
Informasjon om gjæring:
2 dager 8 grader, 10 dager 10 grader, 2 dager 18 grader, 8 uker 2 grader

[B]Kommentarer[/B]
To timers koketid. Vannprofil Ca/SO4 1:1, men lite av hver.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. november 2015
Flasket: 23. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N