Brygger: Bjarte Nataas Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1064 FG: 1016 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt Munich II Carafa S1 Carafa S3 [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Dobbeldekoksjon [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1.75M/ml/P Informasjon om gjæring: 2 dager 8 grader, 10 dager 10 grader, 2 dager 18 grader, 8 uker 2 grader [B]Kommentarer[/B] To timers koketid. Vannprofil Ca/SO4 1:1, men lite av hver. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. november 2015 Flasket: 23. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N