Brygger: Erik Ingebrigtsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1,054
FG: 1,010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 26,9
Beregnet farge: 23,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3000 gr Pilsnermalt
2000 gr Munich 10L
1000 gr Vienna
400 gr Caramunich 1
200 gr Melanoidin

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr Northern Brewer 9,5% @ 60 min
25 gr Hallertauer Hersbrucker 2,8% @ 20 min
10 gr Nelson Sauvin 12% @ 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 ts Irish moss
1 ts gjærnæring
1 rør Clarity Ferm

[B]Meskeinformasjon[/B]
65C @ 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP860
Gjærmengde: Slurry ihht Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
18 dager @ 9 grader
3 dager @ 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mars 2014
Flasket: 23. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F