Brygger: Erik Ingebrigtsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1,054 FG: 1,010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 26,9 Beregnet farge: 23,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 gr Pilsnermalt 2000 gr Munich 10L 1000 gr Vienna 400 gr Caramunich 1 200 gr Melanoidin [B]Humle og krydder[/B] 20 gr Northern Brewer 9,5% @ 60 min 25 gr Hallertauer Hersbrucker 2,8% @ 20 min 10 gr Nelson Sauvin 12% @ 1 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 ts Irish moss 1 ts gjærnæring 1 rør Clarity Ferm [B]Meskeinformasjon[/B] 65C @ 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP860 Gjærmengde: Slurry ihht Mr.Malty Informasjon om gjæring: 18 dager @ 9 grader 3 dager @ 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mars 2014 Flasket: 23. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F