Brygger: Christopher Aalholm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4F California common/Steam beer
OG: 1055
FG: 1013
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 27 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt 37.6%
Maris Otter Pale Malt 37.6%
Munich Malt 14.3%
Crystal Malt 40L 9%
Chocolate Rye Malt 1.4%

[B]Humle og krydder[/B]
Crystal 0.7g/l v 60 minutter
Northern Brewer 0.7g/L v 60 minutter
Crystal 0.7g/l v 10 minutter
Northern Brewer 0.7g/L v 10 minutter
Crystal 0.7g/l v flameout
Northern Brewer 0.7g/L v flameout

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved 14 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. januar 2018
Flasket: 21. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F