Brygger: Christopher Aalholm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4F California common/Steam beer OG: 1055 FG: 1013 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 27 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 37.6% Maris Otter Pale Malt 37.6% Munich Malt 14.3% Crystal Malt 40L 9% Chocolate Rye Malt 1.4% [B]Humle og krydder[/B] Crystal 0.7g/l v 60 minutter Northern Brewer 0.7g/L v 60 minutter Crystal 0.7g/l v 10 minutter Northern Brewer 0.7g/L v 10 minutter Crystal 0.7g/l v flameout Northern Brewer 0.7g/L v flameout [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: Gjæret ved 14 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. januar 2018 Flasket: 21. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F